Pages

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013

Φθινόπωρο 2013 - Χειμώνας 2014 όλες οι νέες τάσεις στο μακιγιαζ!!!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!Τι κάνετε??Αν και το φθινόπωρο δεν λέει να μπει εγώ λέω να σας βάλω λίγο στο κλήμα…. Πριν λίγες μέρες ασχοληθήκαμε με τις φθινοπωρινές τάσεις στα μαλλιά και σήμερα θα ασχοληθούμε για το αμέσως επόμενο που δεν είναι άλλο από το αγαπημένο μας μακιγιάζ…..
Τάση Νο1.: Το φυσικό μακιγιάζ.
Το φυσικό μακιγιάζ είναι πάντα διαχρονικό. Οι φυσικές αποχρώσεις μπορούν να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά μιας  γυναίκας , την φυσική της λάμψη και την φρεσκάδα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες με την συγκεκριμένη τάση:

Τάση Νο 2:Τα φυσικά φρύδια.

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Cara Delevinge. Τα φυσικά φρύδια ήρθαν για να μείνουν. Όσες έχουν υπομονή και θέλουν να υιοθετήσουν την συγκεκριμένη τάση θα πρέπει να ξεχάσουν το τσιμπιδάκι των φρυδιών στο ντουλάπι τους και να προμηθευτούν ένα μολυβάκι φρυδιών αν δεν το έχουν κάνει ακόμα να γεμίζουν τα κενά. Τα έντονα φρύδια κάνουν το βλέμμα να δείχνει πιο νεανικό , το πρόσωπο πιο γεμάτο και τα μάτια πιο έντονα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες με την συγκεκριμένη τάση:Τάση Νο 3:Το φυσικό ροζ ρουζ.
Το απαλό ροζ ρουζ είναι αγαπημένη girly τάση και μια από τις πιο hot τάσεις για το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Αυτές οι αποχρώσεις ταιριάζουν καλύτερα στις πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες χωρίς βέβαια να μην μπορούν να τις χρησιμοποιούσουν σκουρόχρωμα δέρματα. Το μακιγιάζ αυτό τονίζει την θηλυκότητα μιας γυναίκας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες με την συγκεκριμένη τάση:


Τάση Νο 4: Οι ζεστές αποχρώσεις.
Οι αποχρώσεις του χαλκού , το ανοιχτό καφέ, το καφέ σοκολατί, το μπεζ, το δαμασκηνί αλλά και πολλά παστέλ είναι οι επικρατέστερες για το μακιγιάζ του χειμώνα. Βγάζουν στο μακιγιάζ μια μελαγχολία που αρμόζει σε αυτή την εποχή. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες με την συγκεκριμένη τάση:


Τάση Νο 5:Eyeliner.( cat eyes , eyeliner και σκιά στο κάτω βλέφαρο)
Το Eyeliner δεν το αποχωριζόμαστε ούτε φέτος τον χειμώνα. Το χρησιμοποιούμε βέβαια με διαφορετικούς τρόπους έκτος από το αγαπημένο πια σε όλες cat eyes που πολύ δύσκολα θα φύγει από την μόδα. Δίνει στο βλέμμα μια παιχνιδιάρικα μυστηριώδη αίσθηση και  μπορούμε να το συνδυάσουμε με Smokey ή ρετρό μακιγιάζ. Αλλά φέτος θα δούμε το eyeliner να φοριέται και στο κάτω βλέφαρο με σκιά αλλά σε καφέ αποχρώσεις με φαρδιές αποχρώσεις αλλά και μεταλλικές υφές. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες με την συγκεκριμένη τάση:Τάση Νο 6: Δεκαετία 60s.
Βελούδινη επιδερμίδα ψεύτικες βλεφαρίδες τύπου Twiggy και eyeliner είναι κάποια από  τα χαρακτηριστικά αυτού το μακιγιάζ. Στην μόδα τίποτα δεν πεθαίνει και δεν χάνεται μπορεί να φεύγει κάποια στιγμή αλλά επανέρχεται δριμύτερο με ορισμένες μετατροπές πάντα…. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες με την συγκεκριμένη τάση:Τάση Νο 7: Δεκαετία 90s.
Αυτή η τάση φέτος κυριαρχεί παντού σε μαλλιά ρούχα μέχρι και δεν ήταν δυνατόν να το ξεφύγει το μακιγιάζ….. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ το διακρίνει το δραματικό, σχεδόν μουτζουρωμένο βλέμμα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες με την συγκεκριμένη τάση:Τάση Νο 8:Μεταλλικές υφές και γκλίτερ.
Οι μεταλλικές υφές και γκλίτερ θα υπάρχουν παντού το φετινό χειμώνα σε τσάντες, παπούτσια, ρούχα, αξεσουάρ και οπωσδήποτε και στο μακιγιάζ μας. Οι αποχρώσεις του χρυσού, του χαλκού, του ασημιού, του καφέ της σοκολάτας και τα χάλκινα χρώματα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Θα δούμε αυτές τις αποχρώσεις σε σκιές κραγιόν και eyeliners. Το μακιγιάζ αυτό κάνει το βλέμμα έντονο και ακαταμάχητο αλλά θέλει προσοχή γιατί δεν είναι δύσκολο να δείξει υπερβολικό και κιτς. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες με την συγκεκριμένη τάση:Τάση Νο 9: Πορσελάνινο στιλ.
Οι χλωμές αποχρώσεις , τα απαλά ροζ χείλη και τα λεύκα καθαρά μάτια είναι οι συνδυασμοί που συνθέτουν αυτό το πορσελάνινο αποτέλεσμα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες με την συγκεκριμένη τάση:


Τάση Νο 10: Smokey eyes.
Το στυλ αυτό παραμένει στην μόδα και αυτό χειμώνα. Τώρα ποια είναι από τις κλασικές αξίες στο μακιγιάζ….. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες με την συγκεκριμένη τάση:


Τάση Νο 11: Μπλε σκιά ματιών.
Γενικά δύσκολο χρώμα δεν ταιριάζει σε πολλές θέλει προσοχή στην επιλογή του χρώματος και στην τοποθέτηση. Φέτος οι αποχρώσεις που παίζουν είναι κάτι ανάμεσα σε μπλε και μωβ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες με την συγκεκριμένη τάση:


Τάση Νο 12: Φωτεινά χρώματα.
Τον χειμώνα περιοριζόμαστε σε πιο χειμερινές παλέτες  χρωμάτων φέτος όμως έκτος από το κλασικό smoking eyes και τις μεταλλικές σκιές μην διστάσετε να βάλετε λίγο χρωματάκι όπως το ροζ, το κόκκινο, το πράσινο, το μωβ, το μπλε σε φωτεινές αποχρώσεις και γκλίτερ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες με την συγκεκριμένη τάση:


Τάση Νο 13: Σκούρα χείλη.
Αν τα χείλη σας είναι το δυνατό σας σημείο αυτή την τάση θα την λατρέψετε… Το σκούρο καφέ, οι αποχρώσεις του μπορντό και του χαλκού αλλά και το σκούρο του κόκκινου κρασιού σε βελούδινη ματ ύφη είναι από τις πιο hot αποχρώσεις που θα πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στο νεσεσέρ της. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες με την συγκεκριμένη τάση:


Τάση Νο 14: Έντονα κόκκινα χείλη.

Το κόκκινο πάντα ήταν από τις πιο αγαπημένες αποχρώσεις των γυναικών. Το κλασικό κόκκινο και το φωτεινό έντονο κόκκινο είναι οι αποχρώσεις που παραμένουν και φέτος στην μόδα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες με την συγκεκριμένη τάση:Τάση Νο 15: Ombre χείλη.
Έκτος από τα μαλλιά και στα νύχια αυτή η τάση δεν θα μπορούσε να λείπει και από το μακιγιάζ των χειλιών μας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες με την συγκεκριμένη τάση:Τάση Νο 16: Ροζ και φουξία χείλη.

Έκτος από την άνοιξη και το καλοκαίρι που μας συντρόφεψε αυτό το κραγιόν ήρθε να πάρει την θέση του τώρα και τον χειμώνα. Ένα φυσικό μακιγιάζ σε όλο το πρόσωπο με έντονα φωτεινά ροζ ή φουξία χείλη είναι τρομερά νεανικό και girly look. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες με την συγκεκριμένη τάση:Τάση Νο 17: Highlighter.
 Φθινόπωρο, χειμώνα, άνοιξη , καλοκαίρι όποια εποχή και να κοιτάξεις ένα δεν θα λείπει από το νεσεσέρ μια γυναίκας και αυτό δεν είναι άλλο από το αγαπημένο highlighter. Δίνει όψη υγεία και φρεσκάδας στο πρόσωπο μας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες με την συγκεκριμένη τάση:
Αυτές είναι κάποιες από τις τάσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το φθινόπωρο 2013- χειμώνα 2014 σε σχέση με το μακιγιάζ. Ποιο από όλα αυτά τα trend θα ακλουθήσατε ή ακολουθείτε ήδη????Περιμένω τα σχόλια σας για ανταλλαγή απόψεων…. Μέχρι το επόμενο πόστ φιλάκια πολλά!!!!
16 σχόλια:

 1. Μ'αρέσουν τρελά τα φρύδια της Cara! Κρίμα που τα δικά μου καμία σχέση δεν έχουν! Χαχαχα γενικά όλα τα trends μου φαίνονται όμορφα και θα πάρω σίγουρα χαρακτηριστικά από όλα! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και έμένα με τρελένουν τα φρύδια της προσπαθώ από πέρσυ να τα αφήσω να μεγαλώσουν αλλά θέλει τεράστια υπομονή......

   Διαγραφή
 2. Αγαπώ τα φυσικά φρύδια!!!!! Τέλειο ποστ και πολύ ενημερωμένο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ πολύ χαίρομαι που σου άρεσε!!!Και ποιός δεν τα αγαπά αυτά τα φρύδια.....

   Διαγραφή
 3. Πολύ ωραίο post...

  Θα χαρώ πολύ αν περάσεις κι από το δικό μου blog και με ακολουθήσεις αν σου αρέσει...

  Ευχαριστώ πολύ...

  http://chezmoibychadlen.blogspot.gr

  https://www.facebook.com/chezmoichadlen

  Chadlen

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ πολύ!!!!Πολύ όμορφό το blog σου μόλις απέκτησες ένα καινούργιο μέλος :)

   Διαγραφή
 4. Γενικα αγαπαω τα φυσικα looks, επισης λατρευω eyeliner, και τωρα αρχισα να βαζω σκουρα κραγιον! Πολυ ωραια αναρτηση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ πολύ!!!!Θα συμφωνίσω απόλυτα μαζί σου....Αλλά τα σκούρα κραγίον τα αποφεύγω γιατί έχω μικρά χειλάκια και δεν μου πανε :(

   Διαγραφή
 5. Αν εξαιρέσουμε τα σκούρα χείλη που δε μου πάνε, όλες τις άλλες τάσεις τις λατρεύω!!!!

  Δεν ακολουθώ βέβαια τάσεις γιατί ειλικρινά βάφομαι όπως μου ρθει χιχι

  Πολύ ωραίο ποστ πάντως!!!! Γενικότερα όλα τα τελευταία σου ποστ μ' αρέσουν πολύ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και εγώ μια απο το ίδια....Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια....Γενικά το ψάχνω πιο πολύ τώρα τελευταία και στο τι θα γράψω και πώς θα το παρουσιάσω απο τι παλαιότερα!!!

   Διαγραφή
 6. Ωραίο post!
  Όχι στα glitter, τα '60s, τα μπλε και φωτεινά χρώματα. Για όλα τα υπόλοιπα, εννοείται thumbs up! Eιδικά τα φυσικά φρύδια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ πολύ!!!Θα συμφωνίσω μαζί σου για τα μπέ και τα φωτεινά χρώματα αλλά 60s αγαπώ αυτη την τάση κόκκινο κραγίο βελουδινη ματ επιδερμιδά και eyeliner οτι πιο θυληκό...

   Διαγραφή
 7. Υπέροχα μακιγιάζ..
  Ναι μου αρέσουν πολύ οι νέες τάσεις :)
  Σε ευχαριστούμε για το όμορφο post Μαρία μου <3

  Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαιρομαί που σου άρεσε το ποστ μου!!!!!Ναι φέτος για ενα περίεργο λόγο όλες οι νέες τάσεις ειναι ενδιαφέρουσες....

   Διαγραφή
 8. like :)
  my blog :http://parfum-color.blogspot.gr/2013/11/beauty-test-box-giveaway.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή